Confidențialitate si securitate

Prin prezenta vă aducem la cunoștință Politica de Confidențialitate și securitate a datelor a S.C. Găzduire Optimă S.R.L., această politică fiind detaliată în cele ce urmează. Politica de Confidențialitate se referă la modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de către S.C. Găzduire Optimă S.R.L. în legatură cu operarea saitului www.idei3d.ro , furnizarea serviciilor sale, vânzarea produselor sale, în scopul de a vă ține la curent cu inițiativele sale și pentru a imbunătăți modul în care vă deservim. Pentru orice întrebare, vă să ne contactați telefonic la numărul 0787 885 838 sau pe mail la contact@idei3d.ro
S.C. Găzduire Optimă S.R.L. respectă dreptul la confidențialitate al tuturor utilizatorilor saiturilor sale și al persoanelor ale căror date le prelucrează și orice informație colectată despre dumneavoastră va fi utilizată, în primul rând, cu acordul dumneavoastra pentru furnizarea produselor si a serviciilor pe care le puteți solicita. Realizăm acest lucru prin utilizarea în mod adecvat a acestor informații, astfel cum este detaliat în cele ce urmează.
Informațiile nu vor fi dezvaluite niciunei persoane din afara S.C. Găzduire Optimă S.R.L.. Informatiile vor fi tratate în conformitate cu prevederile legislatiei romane cu privire la protecția datelor cu caracter personal, în special în conformitate cu Legea nr. 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Datele cu caracter personal sunt adunate în scopul informarii, îmbunătățirii comunicării și deservirii clienților noștri.
Aveți o serie de drepturi în baza legislației românești privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv dreptul de a afla ce informații deținem despre dumneavoastră și în ce scopuri și de a modifica aceste date, dacă este cazul; aveți, de asemenea, dreptul de a ne solicita să nu utilizăm aceste informații, pe motive întemeiate legitime. Vom lua toate măsurile posibile pentru a vă respecta dorințele.

Ce informatii pot fi colectate de catre S.C. Găzduire Optimă S.R.L.?
Prin S.C. Găzduire Optimă S.R.L., ne-am propus să vă oferim un control cât mai mare asupra informațiilor dumneavoastră personale. În general, puteți vizita saiturile S.C. Găzduire Optimă S.R.L. fără a ne spune cine sunteți sau a ne dezvalui orice alte informații personale. În anumite situații, însă, e posibil să avem nevoie de informații cu privire la dumneavoastră, cum ar fi numele ori adresa sau adresa de email, mai ales atunci cand doriti să intrați într-o comunicare cu noi. Este intenția noastră să vă atenționăm înainte de a colecta prin intermediul internetului informații cu caracter personal de la dumneavoastră.
Ce este important: NU vom vinde, închiria sau sub orice alta formă înstrăina informațiile personale ale companiilor sau persoanelor fizice decât cu consimțămantul utilizatorului.

S.C. Găzduire Optimă S.R.L. va colecta și prelucra următoarele categorii de informații despre dumneavoastră:
• data de facturare;
• data de livrare;
• mod de plată/ detalii;
• detalii despre client (numar de cont, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail);
• numele si prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon (de acasa, de la birou, mobil, fax), date din cartea de identitate/ pașaport.
Vă vom informa în avans când intenționăm să colectăm date personale suplimentare despre dumneavoastră.

Cum va colecta si stoca S.C. Găzduire Optimă S.R.L. aceste informatii?
Acest site poate colecta informații despre dumneavoastră în mai multe moduri; fie solicitându-le direct de la dumneavoastră (de exemplu, printr-un formular de înregistrare), fie înregistrând automat informații despre vizita dumneavoastră pe acest site. De exemplu, e posibil să colectăm informații despre paginile pe care le-ați vizitat sau să înregistrăm alegerile pe care le-ați făcut. Informațiile sunt stocate într-un mediu securizat protejat de o combinație de mijloace fizice și tehnice. Publicul nu are niciun fel de acces la aceste informații.

Care este perioada de timp pentru care S.C. Găzduire Optimă S.R.L. va stoca aceste informații?
S.C. Găzduire Optimă S.R.L. va stoca aceste informații într-un mediu sigur și protejat pentru toată perioada desfasurarii activitatii sale, atat timp cat consideram că informațiile ne pot ajuta să înțelegem mai bine cum vă putem deservi și respecta dorințele, cu excepția cazului în care ne solicitați să încetăm prelucrarea datelor dumneavoastră. Dincolo de acest considerent, legislația în vigoare ne poate impune pastrarea informatiilor pentru o anumita perioada de timp.
Toate informațiile vor fi stocate pe serverele din România unde S.C. Găzduire Optimă S.R.L. are parteneriate și contracte cu terțe instituții sau pe care le are în mod personal.

Colectarea informațiilor de catre S.C. Găzduire Optimă S.R.L. – de ce se realizează?
Avem nevoie de aceste informații pentru a ne îmbunătăți serviciile pe care vi le oferim; ne dorim sa facilităm adaptarea serviciilor și produsele noastre nevoilor dumneavoastră specifice. De asemenea, avem nevoie de aceste date pentru a vă furniza serviciile și informatiile solicitate si a vă ține la curent cu inițiativele noastre.
Astfel, S.C. Găzduire Optimă S.R.L. poate colecta date cu caracter personal și date cu caracter special, pe paginile saiturilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului,în următoarele scopuri:
1. Validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta (S.C. Găzduire Optimă S.R.L. conditioneaza de confirmarea scrisa sau telefonică expedierea primei comenzi pentru un Cont nou, pentru conformitatea datelor);
2. ulterior validării comenzii, pentru transmiterea de informații privind produsele, perioadele de livrare, anulări sau alte probleme de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziționate de către acesta;
3 pentru a facilita accesul acestuia la serviciu;
4. trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, în format exclusiv electronic;
5. scopuri statistice.

Care este aplicabilitatea acestei politici?
Politica de Confidențialitate se aplica saiturilor destinate consumatorilor care se înregistrează în mod oficial pe acest sait.
Protejarea vieții private a copiilor este extrem de importantă. De aceea, nu colectăm sau nu stocăm niciodată pe saiturile noastre informații de la persoane despre care știm ca au mai puțin de 18 ani, decât cu acordul, verificabil, al parinților și, în cazul minorilor între 14 și 18 ani, de asemenea cu acordul minorului și nu vom condiționa participarea unui copil de furnizarea unor informații personale suplimentare față de informațiile necesare pentru participare la respectiva activitate. Parinții pot verifica informațiile despre copiii lor și pot solicita ștergerea acestora.

Ce sunt cookies?
Pentru a ne asigura că utilizatorul primește informație relevantă, saitul nostru folosește “cookies”. Există o tehnologie numita “cookies”, care poate fi folosită pentru a vă furniza informații adaptate de pe un sait. Un cookie este o serie de date, un fișier care nu este altceva decât o linie de text pe care un sait îl poate trimite browser-ului dumneavoastră, care la rândul sau îl poate stoca în sistemul dumneavoastră. Unele pagini de pe saiturile S.C. Găzduire Optimă S.R.L. utilizează cookies în scopul de a vă oferi servicii mai complete când ne revizitați saitul. De exemplu, un cookie v-ar putea ajuta sa evitați reintroducerea datelor deja furnizate către noi.
Vă puteți seta browser-ul pentru a vă notifica ori de cate ori primiți un cookie, dandu-vi-se posibilitatea să decideti daca îl acceptați sau nu.
S.C. Găzduire Optimă S.R.L. si partenerii săi de publicitate folosesc cookie-urile pentru a înregistra informații de la sesiunea curentă. La anumite intervale de timp, partenerii nostrii de publicitate pot folosi web beacon. Acestea sunt furnizate de partenerii de publicitate si permit acestora obtinerea de informatii precum adresa IP a computerului care a descarcat pagina unde apare web beacon, URL-ul paginii pe care apare, intervalul de timp in care a fost vizualizata pagina care contine web beacon, tipul de browser folosit pentru a vizualiza pagina si informatiile din cookie setate de catre partenerii de publicitate. Ele permit partenerilor de publicitate sa recunoasca un cookie unic din browserul utilizatorului, ceea ce ne permite sa aflăm care dintre reclamele de pe site aduc vizitatori platformei noastre.

Exceptii privind politica de confidentialitate si securitate
Exceptie se va face in situatia in care transferul /accesarea /vizualizarea/ etc este cerută de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile în vigoare la data producerii evenimentului.

Pentru orice intrebare suplimentara va rugam sa ne contactati prin modalitatile oferite (vezi sectiunea Contact), va stam la dispozitie si va asiguram de toata disponibilitatea noastra.

Nota de informare privind protectia datelor personale.
* In conformitate cu LEGEA nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu LEGEA nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Găzduire Optimă SRL in calitate de proprietar si operator al magazinului online www.idei3d.ro are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.
* Scopul colectarii datelor este: accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatii de comert electronic (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor, facturarea, livrarea, etc.). Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
* Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul de inscriere si formularul de comandă și isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date. Refuzul de a furniza datele vă limitează accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de S.C. Găzduire Optimă SRL prin magazinul www.idei3d.ro
* Daca doriti sa primiti prin e-mail informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite S.C. Găzduire Optimă SRL, validati optiunea “Anunță-mă despre evenimentele speciale ale magazinului” din formularul de înregistrare.
* Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti un email din formularul de Contact
* Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.