Cardboard

E oficial! S-a deschis primul cinematograf VR!

Nu este nici o surpriză că realitatea virtuală devine din ce în ce mai populară, mai ales în industria de entertainment. Oamenii sunt într-o permanentă căutare de noi modalități de distracție iar realitatea virtuală este pe val, în această perioadă.

Six Flags, cea mai mare corporație din lume în materie de parcuri de distracție, anunță că va duce ideea de distracție la un alt nivel. Mai exact, unele dintre cele mai populare roller coastere din 9 parcuri de distracție din America de Nord vor fi echipate cu ochelari Samsung Gear, oferindu-le vizitatorilor senzații tari.

Cei ce se vor da în roller coastere vor simți adrenalina luând-o razna deoarece, pe lângă senzațiile tari oferite de buclele sau coborârile abrupte, acum vor putea intra și într-o lume virtuală 360, extrem de apropiată de realitate.

realitate virtuala

De exemplu, unul dintre roller coastere te va transporta în mijlocul unei bătălii futuristice, unde va trebui să salvezi planeta Pământ de la invazia extratereștrilor. În timp ce avionul tău virtual decolează, poți să-ți testezi armele, utilizând prima tehnologie de acest tip din lume. Mai apoi, vei zbura prin orașul în care, împreună cu dronele tale, veți distruge nava mamă.

În SUPERMAN Virtual Reality Coaster, de îndată ce te-ai instalat în scaun și ți-ai atașat centura de siguranță, vei pătrunde într-o lume 360 a comic book-urilor, făcând parte din echipa lui Superman și apărând orașul de personajele malefice.

Chiar dacă, deocamdată, această tehmologie este disponibilă doar peste ocean, cred că ar fi o idee bună să ne rezervăm bilete de avion de pe acum! 🙂