Cardboard

Google Cardboard te ajută să-ți planifici nunta

De curând, am citit un articol interesant scris de un wedding planner. Desigur, acesta își desfășura activitatea într-o altă țară, însă acest lucru nu îi împiedică pe cei ce lucrează în acest domeniu, dar în România, să le ofere o experiență inedită potențialilor clienți.

Mai exact, persoana respectivă povestea despre localurile pe care le-a vizitat pentru a-și întregi oferta pe care avea să le-o prezinte viitorilor miri. Și, pentru că aceste localuri fie nu aveau site-uri de prezentare, fie nu dispuneau de fotografii relevante, și-a folosit smartphone-ul său pentru a face fotografii 360.

Dacă ai un telefon cu Android, poți downloada aplicația Cardboard Camera, iar dacă ai un iPhone, poți folosi aplicația Optonaut. Cele două aplicații te ajută să faci fotografii 360 foarte simplu, în orice local ai fi: tot ceea ce trebuie să faci este să pornești aplicația și să-ți miști ușor corpul către zonele pe care vrei să le fotografiezi.

google cardboard

La fel a făcut și wedding planner-ul nostru cu localurile vizitate și, mai apoi, utilizând o pereche de ochelari Cardboard, le-a prezentat clienților săi toate opțiunile. Pe lângă modalitatea inedită de diferențiere de concurență, a reușit să-și transpună clienții în locurile respective, fără a mai fi nevoie să meargă, efectiv, acolo.

Cu cât imaginile 360 sunt mai clare și mai bine realizate, cu atât experiența este mai reală și îți creează senzația că ești chiar acolo, la fața locului. În acest fel, economisești timp, dar te și bucuri de „călătorie”.

Acest articol nu este doar pentru wedding planneri, ci pentru toți cei care au de făcut prezentări, ai de arătat fotografii, de făcut vizite în diverse locații. Haideți să ieșim puțin din cutiuța noastră și să ne folosim cu cap de noile tehnologii care, de altfel, sunt și extrem de accesibile!