Cardboard

Hai să facem o călătorie în Safari!

Ochelarii Cardboard te duc într-o călătorie virtuală în cea mai spectaculoasă atracție naturală din Sudul Africii. Evident, tu vei sta confortabil în scaunul de birou sau chiar în patul tău :).

Google South Africa a anunțat lansarea unei colecții marca Google Street View – Mzansi Experience — Discover South Africa on Google Maps, o colecție ce îți va permite să explorezi frumusețea naturală a Africii de Sud.

Turiștii din întreaga lume vor putea acum să viziteze Table Mountain, să admire Cape Point, să se plimbe de-a lungul Golden Mile sau chiar să viziteze o familie de elefanți din Parcul Național Kruger.

safari google cardboard

Africa de Sud le dezvăluie turiștilor o sumedenie de frumuseți naturale și este una dintre principalele destinații ale turiștilor în căutare de locuri sălbatice, care îți taie respirația. De asemenea, aici sunt găzduite opt locații UNESCO World Heritage și Parcul Național Kruger, una dintre cele mai mari rezervații naturale din lume.

„Această colecție își propune să dezvăluie frumusețea acestei părți a lumii către cei ce sunt interesați să călătorească aici; pentru început, călătoria lor se va face prin intermediul realității virtuale, însă sperăm să îi inspirăm să viziteze Africa de Sud și personal”, spune Mitch Atagana, Head of Google SA communications.

Pentru acest proiect, Google a încheiat un parteneriat cu South Africa Natural Parks. Tehnologia Google este folosită, în acest caz, pentru a face accesibilă frumusețea naturală a acestei părți a lumii pentru cât mai mulți turiști.

Colecția conține imagini 360 și este disponibilă în 66 de țări. Imaginile au fost colectate prin intermediul Google Street View și Trekker.

„Suntem încântați de multitudinea de posibilități pe care încă le mai avem de explorat și ne propunem să aducem cât mai multe imagini utile și frumoase pentru toți utilizatorii Google Maps din lume”, adaugă Atagana.