3D

Printăm 3D (aproape) tot ce-ți trece prin cap

Avem aproape jumătate de an de când am început să ne jucăm cu o imprimantă 3D. La început, am făcut doar câteva încercări, dar apoi joaca a devenit din ce în ce mai serioasă și ne-am dat seama că ne place tare mult să creăm tot felul de printuri 3D.

Apropo de joacă și de jocuri, unii dintre noi, cei din echipa idei3D, suntem pasionați de jocurile online, în special de CS:GO, și știm că sunt foarte mulți oameni la fel ca noi. Și, pentru că unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale acestui joc sunt celebrele cuțite, am început cu ele, atunci când am pus în funcțiune pentru prima oară imprimanta.

Așa se face că, în prezent, în „laboratoarele idei3D”, printăm tot felul de astfel de cuțite, în fel de fel de skin-uri și modele: Shadow Daggers, Karambit, Butterfly, M9 Bayonet, Huntsman, Gut Knife.

printare 3d iasi

Mai apoi, ne-am extins și către un alt joc, la fel de intens jucat – Minecraft, astfel că acum, în shop-ul nostru online, poți găsi brelocuri Minecraft de culori diferite.

printare 3d iasi

Printuri 3D la următorul nivel

Și, pentru că joaca asta cu printurile 3D ne-a prins așa de tare, de curând ne-am achiziționat noi imprimante 3D, astfel că acum putem printa mult mai multe forme. Practic, aproape orice-ți trece prin cap.

Dacă arunci un ochi pe pagina noastră de Facebook, vei vedea că, până acum, l-am printat pe Spiderman și pe T-Rex, tot felul de sigle cunoscute, precum și alte obiecte realizate la cerere, după preferințele celor ce au ales serviciile noastre.

printare 3d iasi

printare 3d iasi

printare 3d iasi

printare 3d iasi

Materialul pe care îl folosim la printare este plastic de tip PLA sau ABS iar acuratețea imprimantei face ca produsul final să fie foarte aproape de realitate (și deloc periculos, dacă este să ne referim la cuțitele CS:GO).

Un alt avantaj la printarea 3D este timpul relativ scurt de care este nevoie pentru a realiza anumite obiecte printate. Astfel, dacă vorbim despre un obiect de dimensiuni mici, imprimarea durează foarte puțin, el putând fi livrat în doar câteva ore.

Ia să vedem: ai o provocare pentru noi? Ce ți-ai dori cel și cel mai mult să-ți printăm 3D?