Când vine vorba de servicii de printare 3D, în Iași suntem numărul 1. De asemenea dacă ai nevoie de filament pentru printare, iți recomandăm cu încredere filamentele noastre premium PLA 1.75mm si PETG 1.75mm.

Serviciul de imprimare 3D se face pe imprimante 3D Prusa MK2S cu filamentul nostru de foarte bună calitate având o gamă variată de culori.

Așa cum spune și numele, printarea 3D începe cu un model 3D. Spre deosebire de poze, aceste modele au o geometrie tridimensionala și au formatul .STL sau .OBJ. Dacă ți se pare greu, nu îți fă griji, multe softuri pot genera astfel de modele 3D. Pe site-uri precum www.thingiverse.com www.myminifactory.com  sau www.youmagine.com puteți găsi peste 2 milioane de modele 3D.

Din experiența noastră am observat că cel mai bun raport calitate/preț se obține atunci când printăm la o rezoluție de 0.2mm și un grad de umplere de 20%.

Imprimantele 3D Prusa sunt capabile de o rezoluție de 0.05mm pentru printurile 3D ce necesită un grad ridicat de detaliu sau 0.35mm pentru prototipare rapidă.

Pentru a simplifica procedura de calcul, prețul este de 10 RON/ora de printare cu filament și TVA inclus.

Dacă nu ești din lași, ne poți trimite pe mail sau facebook modelul 3D și când va fi gata, îl putem livra orinde în țară. Livrarea prin curier rapid costă 12 lei.

Dacă ai deja experiență cu printarea 3D și vrei să faci mai mult, poți cumpară o imprimantă 3D Prusa MK2S chiar de la noi. Va veni gata asamblată și calibrata pentru a începe imediat să te bucuri de această tehnologie.

Printare 3D pret: 10 lei/ora

In galeria de mai jos ai câteva exemple de obiecte 3D printate de noi.