Ochelari VR personalizați pentru evenimente

Ochelari VR personalizați pentru evenimente

Realitatea Virtuală este o modalitate foarte inedită de a prezenta noi proiecte și de aceea din ce în ce mai multe firme aleg să realizeze prezentări folosind ochelarii de realitate virtuală.

Noi la idei3D suntem primii producători de ochelari google cardboard (realitate virtuală) din România. De-a lungul timpului am fabricat ochelari VR pentru o multitudine de evenimente și prezentari. Genul de prezentări la care au fost folosiți ochelarii VR fabricați de noi variază de la prezentarea unui nou complex imobiliar în care clientul a dorit să arată mai bine noilor clienți  cum vor arăta noile apartamente până la prezentarea de prototipuri de utilaje.

Cel mai mare avantaj al unei filmări 360 sau a unei aplicații 360 este faptul că oferă posibilitatea utilizatorului să înțeleagă mai bine conceptul care dorește să fie promovat. Prin faptul că se poate roti în aplicație sau poate privi sus-jos  în realitate virtuală își poate face o imagine de ansamblu asupra contextului în care va funcționa produsul/utilajul/camera etc.

Pentru că noi fabricăm ochelarii VR avem posibilitatea să personalizăm ochelarii google cardboard. Genul de personalizare și modalitatea de aplicare a graficii pe ochelari depinde mult de tirajul de care aveți nevoie. De asemeni este foarte important și timpul pe care-l avem la dispoziție pentru a realiza tirajul de ochelari. Un timp scurt limitează mult opțiunile.

În shop-ul nostru ochelarii de realitate virtuală nepersonalizați îi găsiți aici: Ochelari VR Nepersonalizați

Iar Secțiunea de Realitate Virtuală este aici: Ochelari Realitate Virtuală Google Cardboard

Pe lângă ochelarii clasici google cardboard care după cum le spune și numele sunt fabricați din carton mai fabricăm o versiune premium de ochelari de realitate virtuală din lemn și una printată 3D din plastic biodegradabil. Pentru realizarea ochelarilor din lemn folosim două tipuri de placaj unul de 3mm și de 4mm.  Dar pe larg despre aceste două versiuni de ochelari VR vom vorbi într-un articol viitor.

Mai jos aveți câteva din ochelarii VR fabricați de noi de-a lungul timpului:

Share this post

Lasă un răspuns